Yhden pysähdyksen palvelupaikka

Yhden pysähdyksen palvelupaikka

Volvolta saat sitoutunutta kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa ajoneuvon rahoituksen sekä huollon. Rahoitus järjestetään tavalla, joka sopii sinulle parhaiten, ja tämän kaiken saat saman katon alta Volvo jälleenmyyjältä. Voit rahoittaa uusia tai käytettyjä autoja Volvon kautta. Olemme erikoistuneet Volvo ajoneuvoihin, joten meillä on ainutlaatuiset valmiudet optimoida kalustosi rahoitus.

Näin se toimii

Näin se toimii

Volvo Rahoitus on vastannut Volvo Groupin jälleenmyyjien rahoituspalveluiden tarjoamisesta jo vuodesta 2001. Olemme monelle luonteva ykkösvalinta, sillä meillä on globaalin konsernin vahvuudet, paikallistuntemusta ja yhteistyökeskeinen lähestymistapa. Pyrimme aina löytämään mahdollisimman helpon ja mutkattoman ratkaisun yhdessä asiakkaidemme kanssa. Arvioimme rahoitustarpeesi asiantuntevasti, ja sopimuksemme mahdollistaa pankkilimiittien säilyttämisen.

Volvo Rahoitus

 

Volvo Osamaksurahoitus

Volvo Osamaksurahoitus

Haluatko valita omistajuuden ja säännölliset, ennakoitavan suuruiset maksuerät? Osamaksurahoitus on tällöin oikea ratkaisu. Linja-auto näkyy taseessa velkana. Ja kun viimeinen maksuerä on maksettu, linja-auto on sinun.

Volvo Osamaksurahoitus
RAHOITUSLEASING

RAHOITUSLEASING

Rahoitusleasing on monipuolinen vaihtoehto, sillä sinun ei tarvitse nyt päättää mitä teet sopimuskauden päätyttyä. Voit vaihtaa uuteen linja-autoon tai jatkaa nykyistä sopimusta.

RAHOITUSLEASING
Volvo Balanssi

Volvo Balanssi

Volvo Balanssi on kattava ja ennakoitava ratkaisu. Kuukausihinta sisältää Gold-huoltosopimuksen, joten huolloista ja korjauksista ei koidu lisäkustannuksia.

Volvo Balanssi
Joustava rahoitus

Rahoitusvaihtoehtoja uuteen markkinatilanteeseen

Tutustu uusiin joustaviin vuokraus- ja leasing-vaihtoehtoihin.

Joustava rahoitus
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin