Volvo Balanssi

 

Volvo Balanssi

Volvo Balanssi on kattava ja ennakoitava rahoitusratkaisu. Siinä yhdistyvät leasing-sopimuksen hyödyt ja ensiluokkainen huolto- ja korjaussuunnitelma. Ja kaikki tämä kiinteään kuukausihintaan.

KAIKENKATTAVIN RATKAISU

KAIKENKATTAVIN RATKAISU

Kun valitset Volvo Balanssin, saat käyttösi valitsemasi Volvo linja-auton ilman omistajuuteen liittyviä rasitteita. Toimintasi voi jatkua ilman keskeytyksiä eikä sinun tarvitse huolehtia arvonalennusriskeistä  – maksat vain linja-auton käytöstä. Sopimuskauden päätyttyä palautat linja-auton Volvolle.

  • Kiinteät maksuerät sisältävät huollot ja korjaukset – helpottavat budjetointia
  • Linja-autoa ei kirjata taseeseen
  • Kokonaan vähennyskelpoinen kuukausivuokra
Sinua varten räätälöity liiketoimintamalli

Sinua varten räätälöity liiketoimintamalli

Volvo Balanssi voidaan räätälöidä käyttötarpeidesi mukaisesti, ja se voi kattaa lähes kaiken mahdollisen polttoaine- ja kuljettajakustannuksia lukuun ottamatta. Pieni alkuinvestointi riittää. Kun vuokranmaksu sisältää huollot ja korjaukset, linja-auton arvo ja kunto pysyy parempana.

  • Aito Volvo Huolto pitää ajoneuvosi huippukunnossa
  • Nopeat ja ennakoivat huollot sekä korjaukset
  • Arvon alenemisesta vastaa Volvo

Aiheeseen liittyvää

Volvo Osamaksurahoitus

Volvo Osamaksurahoitus

Haluatko valita omistajuuden ja säännölliset, ennakoitavan suuruiset maksuerät? Osamaksurahoitus on tällöin oikea ratkaisu. Linja-auto näkyy taseessa velkana. Ja kun viimeinen maksuerä on maksettu, linja-auto on sinun.

Volvo Osamaksurahoitus
RAHOITUSLEASING

RAHOITUSLEASING

Rahoitusleasing on monipuolinen vaihtoehto, sillä sinun ei tarvitse nyt päättää mitä teet sopimuskauden päätyttyä. Voit vaihtaa uuteen linja-autoon tai jatkaa nykyistä sopimusta.

RAHOITUSLEASING
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin