Vyöhykkeiden hallintapalvelu

VYÖHYKKEIDEN HALLINTAPALVELU

Täydellisesti hallinnassasi

Vyöhykkeiden hallintapalvelun avulla ajoneuvot voidaan määrittää noudattamaan maantieteelliseen sijaintiin perustuvia rajoituksia ja määräyksiä. Kuljettaja saa ilmoituksen ajoneuvon siirtyessä alueelle, jossa on rajoituksia, ja ajoneuvo säätelee toimintaansa automaattisesti ilman kuljettajan toimia.

Voit luoda maantieteellisiä vyöhykkeitä

Kun asetat rajattuja kartta-alueita ja lataat ne ajoneuvon tietojärjestelmään, voit luoda vyöhykkeitä ja määrittää vyöhykkeelle saapuvat ajoneuvot noudattamaan määrättyjä suosituksia, sääntöjä ja rajoituksia. Ajoneuvon sijaintia seurataan reaaliaikaisella GPS-seurannalla, joten järjestelmä antaa ilmoituksen tällaisen vyöhykkeen lähestyessä.

Vyöhykkeen ominaisuudet

Kullekin vyöhykkeelle määritetään ominaisuuksia. Kyseessä voi olla nopeusrajoitus, aikarajoitus tai jokin muu parametri. Vyöhyke voi koskea kaluston kaikkia ajoneuvoja tai vain osaa niistä. Vyöhykkeet voivat olla myös limittäisiä.

Hiljaiset vyöhykkeet

Hiljaisella vyöhykkeellä melutasoa on rajoitettu niin, että alueen asukkaille ei koidu häiriötä. Kaupungit järjestävät hiljaisia vyöhykkeitä eri syistä, esimerkiksi asuinalueiden, virkistysalueiden tai sairaaloiden läheisyyteen. Vyöhykkeiden hallintapalvelu siirtyy hiljaiseen ajoon ennen vyöhykkeen alkua ja takaisin normaaliajoon vyöhykkeen jälkeen.

Turvalliset vyöhykkeet

Kaikilla kaduilla ja teillä on nopeusrajoituksia. Määrittelemällä erityisiä hidasajoalueita voidaan huolehtia siitä, että kulloinenkin rajoitus on aina kuljettajan tiedossa. Järjestelmä varoittaa ja antaa ilmoituksen, jos ajoneuvon nopeus ylittää rajoituksen. Myös ajoneuvon nopeuden aktiivinen hallinta on mahdollista.

Nollapäästövyöhykkeet

Kasvava joukko kaupunkeja on ryhtynyt rajoittamaan polttomoottoriajoneuvoliikennettä rajoitettujen alueiden avulla. Maantieteellisillä aluerajauksilla ajoneuvoja, joita ei voi käyttää sähkömoottoritilassa, estetään siirtymästä rajoitetuille alueille. Energiankulutusta lasketaan ja ennakoidaan ajoneuvoista saatavien liikennetietojen perusteella niin, että nollapäästövyöhykkeillä voidaan ajaa sähkömoottoritilassa.

Vaatimukset

Vyöhykkeiden hallintapalvelun käyttäminen edellyttää Volvo Bus Kaluston hallintapalvelun asentamista.

Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut palvelut

Kuljettajakoulutus

KULJETTAJAKOULUTUS

Kuljettaja on yrityksesi kasvot

Ohjelma, joka tunnistaa kuljettajien mahdolliset kehityskohdat ja antaa käytännön opastusta.

Kuljettajakoulutus
KALUSTON HALLINTAPALVELU

KALUSTON HALLINTAPALVELU

Mahdollisuus ajon reaaliaikaiseen seurantaan verkossa

Kaluston hallintapalveluilla kustannuksia voidaan pienentää ajoneuvon käyttöä koskevien tarkkojen, reaaliaikaisten koontitietojen avulla.

Kaluston hallintapalvelut
AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

Entistä korkeampi käyttöaste ja tehokkuus

Volvo Bus Ajoneuvojen hallintapalvelulla jokaiselle ajoneuvolle voidaan tehdä yksilölliset huolto- ja ylläpitosuunnitelmat niin, että käyttöaste ja kustannustehokkuus ovat parhaat mahdolliset.

Ajoneuvojen hallintapalvelut